Keikkuva Baarikaappi

Kun siinä tv - tason muutoksessa tuli onnistuttua ihan kelpo lailla, sai muutama muukin tavara uuden vahapinnan. Yksi niistä on tämä nurkassa nököttävä Baarikaappi. Madrid - malliston kaappi, joka alun alkaenkin on ollut vino, kenottanut kallellaan ja hieman synkkä. Ihana kuitenkin malliltaan ja umpipuuta. Joten sitä olen tässä jonkin aikaa vahaillut - enkä väitä, että helpolla pääsin..Mutta valmista on!

Pohjaväritys oli kuitenkin huomattavasti tummempi kuin tv - tasossa, joten uskalsin epäillä kunnon peittoa. Koetinkin lähinnä haeskella sellaista shabby chic - meininkiä.

Vahakerroksia saikin vedellä aika lailla - olisinko kolme neljä kertaa epämääräisen karskisti kerroksia vedellyt. Sisäosaan en sen suuremmin raaskinut vahaa tuhlata vaan jätin sen suttuisen kulahtaneeksi. Lopuksi kulutin teräsharjalla (uusi lempityökaluni!) kulmia sun muita yksityiskohtia.Kyllä vain! Oikein kovasti tykkään baarikaapin uudesta ilmeestä! Ja vahaa on edelleen siinä purkissa jäljellä, aivan loistava tuote :) Saattaa vaan olla niin, että "vahigossa" se vaha purkki tipahtikin noiden kaijuttimien päälle..Jestas, että ovatkin nyt niin synkkinä.

Terkuin,

S


You May Also Like

6 kommenttia

 1. Kaunis...aivan, kuin olisi tullut ikää lisää...tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks en ole taaskaan laittanut kiertoon, malli on niin kiva tässä kaapissa :) Jotain kun keksisi vielä tuolle kenotukselle..Kai se on laitettava talloja vaan jalkojen alle!

   Poista
 2. Wau wau! Olen yleensä sitä mieltä, ettei kaikkia kannata maalata valkoiseksi, mutta mikä lopputulos tässä!!! Aivan törkeän hieno :)))))) hienosti tuunattu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kyllä itsekin aikasta kovasti! Sai vähän mietiskellä mitenhän tämän kanssa toimisi..tästä on (ainakin ollut) valkoinen versio ihan myynnissäkin, joten "uskalti" vahata kun on sellaisena jo nähnyt. Joutuu nyt kyllä pitämään pienen vahaus tauon! :) Muuten innostuu ehkä liikaa..

   Poista
 3. Oih, aivan ihana lopputulos!
  Täytyy pitää toi teräsharja mielessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teräsharja on ehkä jopa kätevämpi kuin hiomapaperi :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)