Keikkuva Baarikaappi

Kun siinä tv - tason muutoksessa tuli onnistuttua ihan kelpo lailla, sai muutama muukin tavara uuden vahapinnan. Yksi niistä on tämä nurkassa nököttävä Baarikaappi. Madrid - malliston kaappi, joka alun alkaenkin on ollut vino, kenottanut kallellaan ja hieman synkkä. Ihana kuitenkin malliltaan ja umpipuuta. Joten sitä olen tässä jonkin aikaa vahaillut - enkä väitä, että helpolla pääsin..Mutta valmista on!

Pohjaväritys oli kuitenkin huomattavasti tummempi kuin tv - tasossa, joten uskalsin epäillä kunnon peittoa. Koetinkin lähinnä haeskella sellaista shabby chic - meininkiä.

Vahakerroksia saikin vedellä aika lailla - olisinko kolme neljä kertaa epämääräisen karskisti kerroksia vedellyt. Sisäosaan en sen suuremmin raaskinut vahaa tuhlata vaan jätin sen suttuisen kulahtaneeksi. Lopuksi kulutin teräsharjalla (uusi lempityökaluni!) kulmia sun muita yksityiskohtia.Kyllä vain! Oikein kovasti tykkään baarikaapin uudesta ilmeestä! Ja vahaa on edelleen siinä purkissa jäljellä, aivan loistava tuote :) Saattaa vaan olla niin, että "vahigossa" se vaha purkki tipahtikin noiden kaijuttimien päälle..Jestas, että ovatkin nyt niin synkkinä.

Terkuin,

S


You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)