Vanha pesukaappi

Kesäpäivät ne vain jatkuu yhtä nautinnollisina ja letkeinä (hmm..) kun tähänkin saakka. No joo..vähäsen ehkä liioiteltua letkeyttä, sillä olen jälleen onnistunut haalimaan aloittamaan noin kymmenkunta enemmän ja vähemmän tärkeää projektia. Niitähän ei tietenkään tehdä loppuun asti yksi kerrallaan vaan tehdään sitä mukaan mikä sattuu milloinkin innostamaan. Noh, toisaalta aina löytyy sitä tekemistä sillä viisiin! 

Pesuhuoneen vanha pesukaappi oli kummitellut sen verran mielessä, että ei auttanut kun tarttua sutiin. Ei se silmä sitten millään tottunut siihen tummaan kaappiin..Vaikka yritin valkoisilla verhoilla itseäni huijata..Tuossa se on, vanhassa asussaan. Njääh.. Verhot irti ja kunnon maalinpesu ja kevyt hionta. Sen jälkeen maalia pintaan. Sellainen rapistunut ja kulunut pinta oli jälleen hakusessa, joten rapsuttelin vielä sieltä täältä valmista maalipintaa metalliharjalla. Mielestäni lopputulos on aikasta hyvä!Yhdet pikkuisen kierot heinäseivästikkaatkin löysivät viimesellä paikkansa. 

Ehkäpä tämä taasen näillä pienillä muutoksilla menisi. Pesuhuoneen remontti on siinä kymmenvuotissuunnitelmassa - eli "aika" pian..Sitä odotellessa saadaan tyytyä siihen mitä emäntä keksii!

Terkuin,

s


You May Also Like

13 kommenttia

 1. ihana pesukaappi jo koko vessa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin oon tuskaillu tämän kanssa..ärsyttävät kaakelit ja huoh niin kulunu..vaan pakko mennä kun rempparahat on kiinni vähän jossain isommassa - pihasaunassa nimittäin :)

   Poista
 2. Aivan ihastuttava kaappi tuli. Ja kuulostaa niin tutulta tuo projektien haaliminen. Voi sitten tosiaan inspiksen mukaan valkata mieleisimmän homman. Projektien väsäys pitää olla kivaa. Kun alkaa tympäsemään ni voi tehdä jotain sillä hetkellä mukavampaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois melkeen perustaa sivun pelkille keskeneräisille ja kyllä tää tästä vielä valmistuu - projekteille :) Että ees ite muistais omat juttunsa mitä on tullut aloitettua! :D

   Poista
 3. Aivan upea tuli tuosta kaapista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vähäsen pelotti, jotta pilaanko koko kaapin, mutta ehottomasti parempi näin :)

   Poista
 4. Hienolta näyttää ja kyllähän vain kannatti kaapille maalisutia näyttää ja pintaa hioa - upea lopputulos!

  Rupesi sormet syyhyämään josko itekki tuunais yhen kaapin olkkariin,samalla idealla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun vaan! Työn alla on pari muutaki juttua tällä hetkellä vitriinistä alkaen - saas nähä millonka on valmista. Tv - tason PITÄÄ kuulemma isännän mielestä saada mielellään heti valmiiks :) Joten sitä työstetään nytten.

   Poista
 5. Kivalta näyttää! Toi verho sopii siihen tosi hyvin. Tikkaatkin makee väri. Me like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! Tikkaat ovat vielä ihan omatekemät :)

   Poista
 6. Vaikka tuo tumma puu onkin kaunis, niin kyllä valkoinen on aina vaan kauniimpi! Kaapista tuli upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä miten sitä joutuu puntaroimaan itsensä kanssa noinkin "vähäpätöisen" asian takia..Aikoinaan tuli kaappi pelastettua ja tummaksi maalattua - nyt tuntu, että teen lähes rikkomuksen, jos maalaankin sen valkoiseksi "kun sen kuuluu olla tumma ja vanha". Mutta on se parempi näin :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)