Vanha pesukaappi

Kesäpäivät ne vain jatkuu yhtä nautinnollisina ja letkeinä (hmm..) kun tähänkin saakka. No joo..vähäsen ehkä liioiteltua letkeyttä, sillä olen jälleen onnistunut haalimaan aloittamaan noin kymmenkunta enemmän ja vähemmän tärkeää projektia. Niitähän ei tietenkään tehdä loppuun asti yksi kerrallaan vaan tehdään sitä mukaan mikä sattuu milloinkin innostamaan. Noh, toisaalta aina löytyy sitä tekemistä sillä viisiin! 

Pesuhuoneen vanha pesukaappi oli kummitellut sen verran mielessä, että ei auttanut kun tarttua sutiin. Ei se silmä sitten millään tottunut siihen tummaan kaappiin..Vaikka yritin valkoisilla verhoilla itseäni huijata..Tuossa se on, vanhassa asussaan. Njääh.. Verhot irti ja kunnon maalinpesu ja kevyt hionta. Sen jälkeen maalia pintaan. Sellainen rapistunut ja kulunut pinta oli jälleen hakusessa, joten rapsuttelin vielä sieltä täältä valmista maalipintaa metalliharjalla. Mielestäni lopputulos on aikasta hyvä!Yhdet pikkuisen kierot heinäseivästikkaatkin löysivät viimesellä paikkansa. 

Ehkäpä tämä taasen näillä pienillä muutoksilla menisi. Pesuhuoneen remontti on siinä kymmenvuotissuunnitelmassa - eli "aika" pian..Sitä odotellessa saadaan tyytyä siihen mitä emäntä keksii!

Terkuin,

s


You May Also Like

13 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)