Pelastavia sadepisaroita

Eilen ukkostikin sitten ihan kunnolla. Kasvit saivat kaivattua sadetta, jota ne jo suorastaan puolikuolleina pihamaalla huutivat..Kävin tänään aamulla pikaisesti kurkkaisemassa, miten kasvimaan pienet viljelykset olivat sateesta  selvinneet ja hyvinhän ne siellä näytti jaksavan. Suorastaan yllätyin miten reippaalla vauhdilla matti myöhäisen taimet olivat kasvaneet! Salaattia, porkkanaa, avomaakurkkua ja herneitä odotellessa :)

Eipä sitä illalla niin sitten tullut mitään tehtyä, sadetta ja ukkosta kuunneltiin. Oltiin vaan. Aika rentoa yhdessäoloa, ilman telkkaria ja muita teknisiä vempeleitä. Oikein lokoisaa!

Terkuin,

S
You May Also Like

4 kommenttia

 1. ...ja taas tuo IHANA keinu kuvassa...:))
  Täällä ei ole ukkostanut, eikä satanut...ukkosesta en välitä, mutta sadetta saisi jo tulla...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keinu on kotipaikalta - kuka tietää miten lie on vanha. Sellanen ruskea, punamulta (?) - maali oli sutaistu sillon aikoinaan päälle. Isäntä sitten viimekesänä hioi ja maalasi. Ja tykkään! Ihana se on :) Niin kiikku kun isäntäkin!

   Poista
 2. Tulinpas vastavierailulle ja tulen kyllä toistekkin :) ihana tosissaaan tuo keinutuoli ja viereinen kaappi josta näkyy vilaus. Täällä myös laitettu hieman myöhäsempään avomaakurkkua, tomaattia ja hernettä. Hyvin jakselevat, saas nähdä saadaanko nauttia niiden antimia vielä tänä kesänä.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa uudestaankin :) Kiikku ja kaappi ovat kotipaikaltani pelastettuja - hitsit että olisikin sitä kotiin tuomista..Niin ihania juttuja ja pelottaa että jäävät sinne kadoksiin ja mätänemään, huoh. Vaan meinaa tila loppua kesken.

   Ihania ideoita ja juttuja siulla, oikein mielellään käypi kurkkimassa!

   Hyvää viikonloppua :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)