Löytöjä tyssille

Tänään tuli pyörähdettyä jälleen kirpparilla. Kunhan hummailin ja katselin. Muutamia kivoja lastenvaatteita löytyi tyssille (kasvaa kovasti..huoh..) ja sitten tälläinen hassun hauska nukkekoriste seinälle! En voinut vastustaa kiusausta vaan 0,50€ hintaan se lähti matkaan mukaan. Siellä se nyt keikkuu tyssin huoneen seinällä ihmettelemässä :)


Tyssi odottaa jo kovasti koulua vaikka sinne on vielä vuosia aikaa. Tuo vanha pulpetti (työn alla) oli aivan välttämättä saatava jo talvella huoneeseen. Mikäpäs siinä piirrellessä :) Myös tuo punainen, joululahjapaperilla päälystetty pahvirasia on tyssille tärkeä: siellä on aarteita.Vaikka tyssi kasvaakin vauhdilla ja enemmän ja enemmän tuntuu isot asiat kiehtovan, niin Bambi ja kaverit kelpaavat edelleen.            
Tyssin muita ehdottoman tärkeitä lemppariasioita huoneessa ovat kirjainmagneetit sekä kirpparilta löytynyt ötökkävalo. Välillä käy nukkumaankin valo päällä (myrskysäällä on nukuttu myös vaaleanpunaiset Peltorit korvilla, söpöä). On muuten kätevä juttu: ennen joutui öisin taskulampun valossa mittailemaan verensokeria, mutta nyt napsauttaa vaan ötökän loistamaan!  


             


Kaikki kaunis ja tyttömäisyyskin on valloillaan joka päivä: syytä pitää lempikengät hyvässä järjestyksessä :)
Huoneen kenties suurin murheenkryyni on vanha Kotiliesi. Aivan ihan ja kertakaikkisen upea, mutta paikallaan turha :( Tämä tästä pitäisi saada jotenkin purettua pois, mutta miten..painaa eikä mahdu portaikosta alas. Emme haluaisi rikkoa sitä vaan saada jotenkin purettua/kasattua. Tietääkö kukaan konstia?Toivotaan, että Kotiliesi pääsee uudelleen käyttöön vielä - onhan se ollut jo ties kuinka kauan odottelemassa :)

Hyvää loppuviikkoa!

S


You May Also Like

4 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)