Keittiöunelmia

Keittiöremppaa ei siis ole tulossa. Talon edeltävä asukas oli uudet kaapistot laittanut noin kaksi vuotta sitten, joten ei oikein ole aihetta "muuten vaan" huvikseen remonttia tehdä. Mutta jotakin omaa tekisi mieli sinne saada - jotenkin suht helposti. Lattiahan me jo maalattiin ja se pieni komero purettiin. Keittiönkaappien runko on sellaista vaaleaa puunsävyä ja mietinkin, josko niiden maalaaminen yms. onnistuisi. Ehkä kenties myös kaapistojen välitilan uusiminen saisi uutta ilmettä aikaan hyvin nopsaan. Välillä se harmaa levy tuntui jo kivalta vaan ei se silmä taida siihen tottua millään! Keräsin muutamia ihania inpiraatiokuvia keittiöistä ja paljon on ihania juttuja joita voisin omaanikin laittaa.

Tässä keittiössä miellyttää erityisesti tuo valkea väri sekä avoin kaappitila.

Nämä keittiöt ovat taasen retroudellaan ja väreillään ihania! Toinen taitaa olla aivan alkuperäinen 50 - luvun keittiö ja toinen jäljittelevä. varsinkin tuo punainen kaapisto valkeine runkoineen on ihana. Huippua, jos uskaltaisi niitä värejä käyttää!


    lovely!! / photographed by adriaan louw
   http://www.sfgirlbybay.com/ 
cute 50's kitchen!
http://fineartamerica.com/


Seuraavaan keittiöön onkin aika kivasti yhdistelty tehdasmaisuutta sekä maalaistyylistä rustiikkia. Kelpaisi milloin tahansa tuo taso kaikkine vaakoineen minulekin!


<3
http://enmiespaciovital.blogspot.com/

Ihan ehdoton lemppari (jota olen käyny ihastelemassa ties kuinka monta kertaa) on tämä hitusen 50 - luvulle vivahtava ja aivan mielettömän upean värinen keittiö! Juu, tämä tulisi meille heti, jos mahdollista. Ja katsokaa tuota kattoa - ihana! 


What a lovely retro kitchen!
http://www.79ideas.org/

Varmaan pitänee käyttää kaikki mahdollinen mielikuvitus ja kikka kolmonen, jotta edes jotenkin päin saisin tuota keittiötä tänne :) Vaan täytynee tällä hetkellä tyytyä unemoimaan..

Hyvää viikonloppua!

S
You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)