Hyvän mielen lähettiläs

Eilen sattui niin mukava asia, että pitäähän se oikeastaan jakaa kaikille :) Olin nimittäin nurmikonleikkuussa (hyvä hyvä, koska yöllä satoi vettä JES) ja eräs vanhempi rouva tuli meidän pihalle. Sanoi olevansa kävelyllä ja ohikulkiessaan tuli kysymään josko saisi vilkaista paikkoja. No tottahan toki, sanoin ja pahoittelin miten piha on revitty sieltä täältä remontin takia auki. 

Rouva sanoi, että on kyllä hyvin kaunista siitäkin huolimatta ja esitteli itsensä: oli talon vanhoja asukkaita joskus ennen muinoin. Käytiin pyörähtämässä myös sisällä ja tämä rouva ei kyennyt kuin huokailemaan ihastukseltaan - on kuulemma niin kaunista ja ihanaa, ettei olisi ikipäivänä kuvittelut tästä talosta näin hienoa tulevan! Kysyi vielä, että ollaanko käytetty jotakin sisustussuunnittelijaa tai arkkitehtiä, kun kaikki on kuin suoraan sisustuslehdestä. Kerroin itse mieheni kanssa suunnitelleen kaiken - rouvan mielestä hankkisin elannon sisustussuunnittelijana mennen tullen. Huh, aikamoinen kohteliaisuus!!

Tiedä siitä elannon hankkimisesta, mutta kovin onnelliseksi tulin tapaamisesta ja siitä pienestä hetkestä, jonka rouvan kanssa sain talon kohtalosta keskustella. Olivat taakseen jättäneet jotain, josta eivät koskaan uskoneet tulevan mitään. Nyt silmin nähden liikuttuneenä sai nähdä vanhan talonsa kauniimpana mitä oli koskaan kuvitellut :)

Onhan tuota takana Sisustus- ja kalustesuunnittelijan opiskelut ja paperit vaan en ole päivääkään alan hommia tehnyt. Tykkään kyllä ja rakastan touhuta asian parissa, mutta en silloin nuorena jostain syystä halunnut lähteä siihen oravanpyörään. Noh, nyt olen maaseuden rauhassa sieltä täältä tänne kiertäneenä - onneksi saan pienesti jakaa jotain "osaamistani" edes blogini kautta :)

Pienestä se ihmismieli tulee onnelliseksi, rouvan sanat osoittivat, että kaikki se työ remontin parissa oli vähintäänkin sen arvoista! 

Terkuin, 

SYou May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)