Vanha kaappi

Pari päivää sitten sain vihdoin ja viimein tämän kaappivanhuksen tuotua peräkärrillä kotiin. Tiettävästi tämä kaappi ei ole sen koommin paikoiltaan liikkunut, kun se on siihen 50-60 vuotta sitten asetettu. Isäni tiesi kertoa, että ennen on ollut tumman vihreä väriltään ja sitten tuli se "joku ihmeen maalausvaihe" :)

Noh, nyt kaappi seisoo uudessa kodissaan. Pinta on vähän kulunut sieltä täältä ja yhdeltä osin hieman kärsinytkin. Yläkaapin ovessa on joskus olla hampaidenpesuohjetarra ja sen jämät taidan rapsutella irti - sitten saakin olla juuri näin, vanhassa asussaan. 

Viimeisessä kuvassa onkin lapsuusmuistoja Vanhasta Tuvasta. Siellähän minä olen leipomassa riisipiirakoita noin 30 vuotta sitten - ja mikäs se siellä takana onkaan? Tämä kaappihan se siellä :) 


Hyvää sunnuntaita!

S
  


Lapsuusajan koti

Minä!

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Oi, kyllä sulla on ollut onni viettää lapsuus noin ihanassa kodissa!
  Kiva kaappi!

  VastaaPoista
 2. Meillä oli kantovesi ja taisi olla viihen hengen ulkohuussi :)Lapsena oli kyllä mukavaa, tupa oli iso kun mikä ja pihasaunassa käytiin saunassa. Siitäkö lie viehätys omaankin pihasaunaan :)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Ihana blogi sinulla! Liityin lukijaksi. :)

  Minulla on omaan kotiini hakusessa juuri tälläinen vanha kaappi ja haaveissa olisi maalata se mintun väriseksi. Olen tekemässä omaan blogiini inspiraatio-kollaasia ja voisinko napata kuvan kaapista blogiini? Toki mainitsen sen, että mistä olen kuvan napannut. :)

  http://nuapurissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Saat toki käyttää kuvaa kollaasissa :) Kaappi on edelleen maalaamaton ja entisessä asussaan - kun en osaa päättää mitä sille tekisi, jos mitään. Mutta ihana se on näinkin!

   Onnea kaapin etsintään ja tervetuloa :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)