Turhan nurkan valtaus

Portaikon alla on ollut alusta saakka sellainen turha nurkka. Sinne ei oikein ole saanut järkevästi mitään. Siellä on ollut nojatuoli (ei koskaan istuttu), kukkia (ei oikein pärjänneet), joskus ollut naulakkokin (!!!) ja viimeisimpänä pakastin. Ei kovin käytännöllinen tila sillekään, koska tästä nurkasta on käynti myös kellariin - tiukkaa teki pakastimen kanssa. Varsinkin kun kellariin menevä ovi on todella matala ja pieni.

Turha nurkka sai kuin saikin käyttöä, kun viikonlopun aikana kyhättiin sinne purkulaudoista ja jämämaalista pieni ompelunurkkaus. Vielä kun jonkinlaisen jakkaran saisin sinne jostakin hommattua - nyt pitää lainata tyssin tuolia :) Työvalo on myös tilauksessa.

Enää ei tarvitse raahata ompelukonetta komeroon ja pois tai siirrellä tietokonetta pois kirjoituspöydältä vaan saapi olla ihan omalla paikallaan! Pienihän tuo tila on, mutta eiköhän se omiin pieniin ompeluksiin välttäne :)

Hyvää viikonalkua!

S
You May Also Like

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä tuo aikamoinen päänvaiva on ollutkin!

   Poista
 2. Hieno oivallus ja juuri oikean kokoinen ompelunurkkaus :)
  Meillä ompelukone kannetaan keittiön pöydälle ja siitä komeroon ja sitä väliä,niin kauan että ompelus valmistuu...ei kiva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä konetta tuli juu kanniskeltua millon mihinkin, mutta nyt saa olla rauhassa :)

   Poista
 3. Oi, ihana, pikkunen ompelukone nurkkaus :) Ite tällä hetkellä vaan haaveilen sellaisesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki haaveilin tosi pitkään eikä paikkaa oikein ollu. Nyt kun se pakastin lähti niin keksin paikan :) Eikä tarvii kummosempi omiin ompelustarpeisiin ollakaan

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)