Puutarhaunelmia

Pihalle ei juurikaan ole tehty mitään muuta kun kaivettu ruusuja ja vielä kerran ruusuja pois, siirrelty muutamia pensaita paremmille paikoille ja kivikasoja siistitty. Oikeastaan koko etuala oli täynnä lähemmäs 1,5 metrisiä suorana rankana sojottavia levinneitä ruusunrutaleita..Ne naksin viime kesänä pois. Nyt on sitten myllätty etupihalla traktorilla noita juurakoita pois - on kyllä aikamoisen ankeat näkymät tällä hetkellä pihan suunnalla..oikein hirvittää.

Etupihan puolella oli tuo vanha kivi"muuri" ruusujen peitossa ja sitä olen siistinyt ja istutuksia tehnyt. Viimekesänä tuli rakenneltua myös nuo pinet portaat siihen kivistä, jotka löytyi, kun purettiin sisäänkäynnin lecaharkkoporrasviritelmä pois.

Suunnitelmia on aika lailla ja kiviä tulee kanniskeltua kyllä sitä mukaan kun vaan joutaa! Kiviportaiden kohdalle on tulossa sellainen heinäseiväsportti, johon on tarkoitus siirtää kasvamaan villiviini saunan seinältä. Jää muuten rakennushommeloiden alle. 

Toisellakin puolella pihaa on tapahtunut jo aika paljon ja tänään aamulla kävinkin hakemassa hieman lisää kaiveluhommia itselleni :) Eli pihalle siis lapion varteen! Tästä se lähtee  ja uskon, että jonkin ajan kuluttua näkymät ovat vähän erilaiset :)

Terkuin 

S
You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)