Ruosteisia romuja


Pihasaunan remppa on aloitettu ja kappas, sieltähän löytyy kivoja aarteita! Yksi vanha metallihyllykkö löytyi jälleen - oli vaan todella ruosteessa ja pienesti epäilin, saako siitä mitään ylipäätään. Oli vain niin kivan mallinen, kun nuo hyllyosat menee vähän vinossa. Ehkä kenties joku vanha astiankuivaus juttu tai vastaava. Tiedä häntä :) 

Putsasin sen enemmistä hämähäkinseiteistä ym. ja harjasin metalliharjalla irtoruosteet pois. Sen jälkeen suhhuuttelin spraymaalia pintaa. Ja sai kyllä suhutellakin, ei sitten millään tuntunut tulevan tasaista jälke..Mieleni teki maalata aivan jollain muulla, kun valkoisella - sen verran kuitenkin sai tuota valkoista laittaa pohjalle, jotta väri saa nyt odottaa. Sitruunankeltainen tai ihana mintunvihreä kutkuttaisi nyt kovasti! 

Hylly löyti paikkansa tyssin huoneesta pieneen "keittiönurkkaukseen". Viimoisena onkin kuva tästä ruostekasasta, aika surkeista olosuhteista lähdettiin, mutta kiva tuli ja ajaa asiansa. Ja näitä "aarteita" on löytynyt aika lailla lisää saunan vintiltä, niistä postailen myöhemmin :)

Hyvää alkavaa viikonloppua!

S

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Kaunis keittiönurkkaus lapselle!! Kiva tuunaus!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Uunina toimiikin ihka oikea Kotiliesi-hella, kun se ei ole ollut meillä lämmityskäytössä ollenkaan. Toiveena olisi saada purettua/kannettua se tyssin huoneesta pois ja tehdä siitä kesäkeittiö. En vain tiedä millä ihmeellä sen saa yläkerrasta alas :( Ihania ovat nuo vanhat puuhellat, joten ei tee mieli sitä särkeäkään!

    VastaaPoista