Portaikon pieni muutos

Kun ostimme oman kotimme, lähes kaikki puupinta oli maalaamatonta mäntypanelia. Itse en järin kovasti pidä siitä - mielestäni imee kaiken valon tilasta. Eikä kellastuneena ole muutoinkaan kovin nätti. Portaikko varsinkin oli pelkkää panelia..Ennen muutosta otetut kuvat ovat vielä puhelimella otetut, joten antaa vaan enstistä enemmän ankeamman vaikutelman :) Tästä kuitenkin lähdettiin.

Seinät ja katto saivat valkoisen pinnan ja kyllä siinä maalaamista olikin. Varsinkin katon suhteen. Joutui virittelemään tikapuita vähän niin ja näin, jotta ylti maalaamaan. Samalla lyötiin umpeen yksi pieni vinttitilaan vievä oviaukko.  

Nyt, vihdoin ja viimein kun tämä ikuisuusprojekti on maalaamisen osalta valmis, koko tila on tuhannesti valoisempi! Vielä saisi muutamia listoja laitella ja pieniä yksityiskohtia sipistellä, mutta sen verran hyvä tästä tuli, jotta voipi jo hehkuttaa :) Seuraava projekti olisikin sitten nuo itse portaat. Nehän ei enää käy tähän yhtään. Vaan saavat nyt vähän aikaa odottaa, aika lailla on tuon pihasaunan kanssa tekemistä :)

Terkuin, 

S

Ps. mustat kirjaimet seinällä ovat perheenjäsenien nimistä :)You May Also Like

19 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)