Lavallinen lukemista

Vähäsen olen tähän saakka ollut sitä mieltä, ettei noita lavoja sisälle tule. Vaan edessä oli jälleen tilanne, jossa pyörittelin tavaroita ees taas ja tuskailin niiden kanssa. Nyt tarvittiin nimittäin lehtilaatikkoa, kun kaikki mainosposti ym. tuppasi lojumaan mikä missäkin..Kun alkuperäinen laatikko meni tyssin huoneeseen. Joten olkkarissa ollut vanha hedelmälaatikko pääsi toimittamaan lehtilaatikon virkaa ja samalla jäi kasa harrastelehtiä ilman säilytystilaa. Kun se vanha olohuoneen pöytäkin nyt vaihtui, tuntui ettei noille lehdille löydy mistään paikkaa. Kaikki kun ei mahdu millään siihen seinällä olevaan telineeseenkään. Joten tilanne vaati pientä nikkarointia ja sinne tänne tavaroiden siirtelyä :)

Sahasin vanhan lavan vähän pienempään kokoon ja se sai alleen renkaat ja pintaan maalia. Äärimmäisen käytetty juttu, mutta toimii. Valitettavasti tämä lava/taso ei mahtunutkaan olohuoneessa olleen penkin alle vaan piti vielä vaihtaa eteisessä oleva penkki siihen tilalle. Oikeastaan jopa hyvä ratkaisu - pienempi penkki istuikin eteiseen aika lailla paremmin!

Huh! Onneksi kotonta löytyy yhtä ja toista mistä väsätä tarpeen mukaan kaikenlaista :) Eikä tarvitse olla niin justiinsa, mieli/tarve/käyttötarkoitus saa rauhassa muuttua, kun ei ole juurikaan euroja kiinni :)

Hyvää viikonloppua!
You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)