Always Kiss Me Good Night!


 Makkariin ei ole tehty oikeastaan mitään - on aivan alkuperäisessä kuosissaan, lukuunottamatta uutta ovea vaatekomeroon. Myös pikkukomeron ovi on tapetoitu, mutta siinäpä se oikeastaan onkin. Tällä hetkellä ei ole suunnitelmissa tehdä pinnoille mitään vaikka mielelläni uusisin ainakin nuo levyt (eli poistaisin ne ja laittaisin jotain kivempaa tilalle) katosta. Ehkä ensimmäisenä kuitenkin rakentaisin väliseinän tyssin ja meidän makkarin väliin - sitä kun siinä ei ole. Takkakin saattaisi saada uuden maalipinnan.

Takka on kyllä yliveto! Ei ole pahemmin tarvinnut talvella palella, kunhan jaksaa vaan lämmittää :) Harmaantuneet ajopuunpätkät ovat kotipaikan järvestä löydetyt tässä muutama kesä sitten. Ties miten monta vuotta ovat vedessä lilluneet. Vesi oli sen verta matalalla, että nuo tulivat näkyviin - niin kauniin harmaan valkoiset puunkarahkat olivat, että pakkohan ne oli tänne raahata! 

Hyvää loppuviikkoa! 

S

Ps. Tuossa yhdessä ruukussa kasvaa avokadopuu. Laitoin siemenen ihan kaupan avokadosta kasvamaan talvella ja yllätys oli suuri kun taimi alkoikin kasvaa! Katsotaan miten sille sitten käy :)

You May Also Like

5 kommenttia

 1. Nuo ajopuut on aivan mahtavat! Ja takka on varmasti ihana lämmönlähe talavisin.

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää <3

  VastaaPoista
 3. Ajopuussa on kyllä ajan ja veden hivelemä kauneus. Helmi. Pitäisi itsekin mökkirannasta muutamat onkia ja kuivatella koristeeksi.

  VastaaPoista
 4. Kaunista!! Tuo ajopuu on todella hieno keksintö tuoda kotiin. Tämä innoittaa entisestään tuomaan kissoille ihan oikean raapimispuun... ei mitään rumia kaupan juttuja:)

  VastaaPoista
 5. Ajopuut aiheutti toisessa osapuolessa pientä "jaahas, mihinhän nämä on menossa" - kommenttia, kun järvestä niitä raahasin :) Mutta sinne ne peräkärriin köytettiin. Tuo pinta vaan on niin kaunis!

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)