Vaatekomero


Meidän komero alkaa nyt vihdoin olemaan valmis! Ai että :) Muistin virkistämiseksi viimeisenä on "ennen"- kuva, harmi vain, ettei sellaista aivan alkulähteiltä otettua kuvaa ole..Noh, tiedättehän ne rintamamiestalon vinttitilat - purua, purua ja purua :) Raakalautaseinä saattaa saada pintaansa vielä valkoisen maalin - sikäli mikäli siihen jaksetaan vaivautua. Ihan käypäsen näköinen on noinkin! Ehkä myös jokunen hylly tai vastaava löytää  vielä tiensä tuonne. 

Kylläpä olen tämän tilan valmistumista odottanut, iso kiitos miehelleni ja kaikille muille apureille :) Nyt onkin edessä vain se tavaroiden "nätisti ja siististi" asettelu tuonne - saa samalla karsittua ylimääräiset ja joutavat kiertoon.

Hyvää alkavaa viikonloppua!

S

PS. Kun ollaan suosittu tuota minimaalista rahanmenoa/kierrätystä niin tässäkin päästiin kohtuu edullisesti. Johtuen "oravannahoilla" käydyistä kaupoista - tai meidän tapauksessa kauppaa käytiin talviverkkojen kalasaaliilla :) Erittäin käytännöllinen tapa: joku kun ei tarvitse ja toinen taas tarvitsee eikä rahan tarvitsisi aina olla se kaupankäyntiväline :) You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)