Lisätaso avuksi

Meidän keittiössä käytetään puuhellaan todella ahkeraan. Ruoka syntyy näppärästi hellalla ja antaa lämpöäkin todella nopsaan. Se viimeinen ja ainokainen sähköpatterikin nyt kun siirtyi vintille. Käytettäisiin uuniakin enemmän, jos jostakin löytyisi sopivan pienet pellit. Sähköuunin pellit kun ei mene sitten millään. 

Yleensä se suurin ongelma on ollutkin laskutason puute. Keittiö on aika pieni eikä lisätila/taso todellakaan ole pahitteeksi! Kun on kattilaa ja peltiä ja pannua ja kaikkea kokkaillessa :) Meinasin ensin jonkinlaista tasoa tai suojaa tuohon sähkölieden päälle (sitä kun ei tosiaan käytetä), mutta päätin jättää suunnitelman toteuttamatta turvallisuussyistä - tiedä vaikka nappulat olisivat vahingossa menneet päälle ja katastrofihan siitä olisi tullut!

Pelastus olikin jälleen kirpputori :) Melkein jo nenän edestä hävisi tämä taso (tarjouluvaunu lienee oikea nimitys?), mutta onnekseni sen sain! Eikä ollut edes hinnalla pilattu ja ajaa asiansa vallan mainiosti. Vaikka vähän pelkäsin, että menee kovin ahtaaksi keititö..Taitaa käytännöllisyys mennä kuitenkin edelle. Muutamaan otteeseen onkin jo tullut sitä ruoanlaitossa kokeiltua ja helpottaa kummasti, kun ei tarvitse juoksennella ympäri keittiötä :) 

Ihanaa viikonloppua!

S

PS. tuo musta aukko hellassa on vanhan vesisäiliön paikka. Harmikseni se on joskus otettu siitä pois ja löytyi kärsineenä varastosta..Hieman kaihertaa tuo tuossa ja oikein mielelläni haluaisin tilalle ehjän säiliön - vaan mistä?You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)