Kakkumaniaa

Nyt on taatusti viimoinen kakkupostaus vähään aikaan - ihan lähti lapasesta tämä kakkujen teko :) Mutta eihän se auttanut kuin jälleen yksi kakku tekaista kerta vieraita on tulossa. Ihan ehdoton ykkönen on hyydytettävät kakut tällaisissa tilanteissa. Suurinpiirtein mikä tahansa täyte käy, mikä vispaantuu, vatkaantuu ja kestää hyydytettynä läjässä. Kaikki aineet vaan sekaisin ja jääkaappiin odottamaan. Täydellisen helppoa. Luulisin. Onhan allekirjoittaneella käynyt myös niin, että suurin osa kakun täytteestä on vispatessa lentänyt seinille ja ikkunoille ja jääkaappiin laittaessa on tullut huomattua, että se keksimurupohja jäi sitten pohjalle laittamatta..

Tämä kaukku on siis tuolla (lähes) pettämättömällä kaavalla valmistettu: vispautuvaa vaniljakastiketta, kahvijugurttia purkillinen, maustamatonta tuorejuustoa sekä tumma suklaalevy. Pohja murennettua suklaakaurakeksiä. Jääkaappiin yön yli ja kohta saadaankin nautiskella kahvin kera! 

Hyvää sunnuntaita kaikille lukijoille :)

S
You May Also Like

2 kommenttia

  1. Kuulostaa tämäkin ohje tosi herkulliselta <3 Etkä turhaan kehunut sitä suklaalumous kakkua, on jo melkei syöty koko kakku ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pitänee kyllä pitää pieni paussi kakkujen suhteen :) Hyvä että maistui ja pidit kakusta!

      Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)