Virkattu mattoKylpyhuoneen matto saikin väistyä uuden maton tieltä, kun iski pieni virkkausinto! Tämän maton olen virkannut Kangasaitan Asteri-maton ohjetta pohjana käyttäen. Muokkasin ohjetta hieman, kun olisi muutoin tullut aika hurjan paljon isompi matto, mitä kylppäriin olisi mahtunut. Tuon alkuperäisen Asteri-maton virkkausohje löytyy täältä.   

Vähäsen kyllä taas arvelluttaa tuo luonnonvalkoinen väri matossa, mutta kyllähän tuo pesua kestää. Entiselle matolle vaan kävi heti kättelyssä värivahinko (pesin sen ennen käyttöä, että asettuisi muotoonsa), kun harmaa kude päästi väriä ja se levisi pitkin valkoista kudetta..Jospa sitä antaisi vähän aikaa maton olla kylppärissä ja sen jälkeen voisi virkata uuden vaikka valkoisista muovikasseista! :)

Terkuin, 

S
You May Also Like

2 kommenttia

  1. Oi miten kaunis. Itekki oon paljon kattonu erilaisia virkkausmalleja ym. mut en osaa tehdä ku ketjusilmukkaa, joten en oo vielä jaksanu perehtyä virkkaamiseen ihmeelliseen maailmaan :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itsekkin tykkään kovasti matosta! Virkkaaminen on loppujen lopuksi aika joutuisaa hommaa, ainakin paksuilla puikoilla ja langoilla :) Ensimmäinen kerta, kun näin ison virkkaustyön tein - saattaa olla, että joutuu vielä toisen maton tekemään :)

    VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)