Rimpsuverhot


Ompelin joskus tuossa syksyllä keittiöön tuollaiset kapat Marimekon Fokus-kankaasta. Musta ei oikein iskenyt (jonniin monta vuotta jo nurkissa pyörinyt kangas, ei vaan oikein ole raaskinu luopuakaan), mutta jotainhan piti saada harmaan pöytäliinan kaveriksi. Sattui vielä sekä pöytäliinassa, että tuossa Fokuksessa olemaan palloja. Noh, jokinhan se puutui ja vaikka sun mitä jo olen kokeillutkin noiden kappojen kaverina..vaan ei natsaa niin ei.

Vaan kuinka ollakaan, pyörähdin yksi aamu Elloksen sivuilla aivan sattumalta ja siellä silmiini pisti nämä harmaat rimpsuverhot - ja vielä -60% alennuksella! Siellä ne nyt roikkuvat keittiössä :) Onhan tuossa palloa, rimpsua, valkoista, harmaata, mustaa ja sitäsuntätä sekaisin, mutta aikasta hyvin ne taitaa yhdessä asettua. Eikä tuo harmaa kaapistojen välitilakaan enää niin ärsytä, kun aika lailla samaa sävyä on noiden verhojen kanssa. 

Niin..toiset harmaat rimpsuverhot löysivät paikkansa makuuhuoneesta - on ne vaan niin ihanat!

Hyvää lauantaita!

S

PS.tosiaan tänäänhän on lauantai..sitä se pitkä vapaaviikonloppu teettää, kun olin jo sunnuntaissa :) Noh, verhojakin pääset kurkkimaan tästäYou May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)