"köyhänmiehen" valaisin


Taisin jossakin välissä haikailla erästä valaisinihanuutta, vaan ei nyt rahkeet riitä sitä kotiin hommaamaan..Noh, päätin sitten tehdä tehdä tälläisen "köyhänmiehen" version teollisuusvalaisimesta (yhdessä postauksessa tämä jo vilahtikin). Sattui nimittäin löytymään erään kauppareissun aikana alle 4e vati ja siitähän se ajatus sitten lähti! 

Vati oli pohjaväriltään krominen, joten sprayasin sen mattavalkoisella kauttaaltaan. Sinne tänne maalasin myös mustia "kulumajälkiä", joita sitten hioin esiin valkoisen alta. Kaapista löytyi vielä tuollainen harmaa peltinen pikkuruukku, jonka asensin vadin päälle - pelkkä vati oli aika onnettoman näköinen..Reikä vaan molempiin ja johtosarja niistä läpi! Jemmassa on vielä valkoista ketjua, jonka meinasin viritellä johtoapitkin, vaan on kuulemma noin paljon siisitimpi - tiedä häntä sitten :)

Sitten niitä "jos tekisin uudestaan" - asioita. Ehdottomasti pohjamaalaisin jollain tartuntamaalilla? Hmm, eikös sitä jotain sellaista ole? :) Ei oikein tuo pelkkä valkoinen spray kolhuja kestä. Tosin, rauhassahan se saa katonrajassa roikkua, joten eiköhän se sen kestä mikä on tarvis! Toinen on rasiaporanterä. Kannattaa sillä tehdä reikä vatiin lamppua/johtoa varten, ei oikein tuolla pistosahalla kovin siistiä ympyrää saanut..

Noo, siellä se nyt on. Saanee kelvata siihen saakka, kunnes muuta keksin :)

Terkuin, 

SYou May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)