Pyykinpesukoneen piilotusta

Hmm..kylppäri on 90-luvulta. Hirveän pieni, pimeä, ahdas, epäkäytännöllinen, ei kovin nättikään, kuluneet vanhat laatat..vaan sillä on mentävä. Jossain hamassa tulevaisuudessa on remontin aika ja kestettävä on..Jotainhan se on keksittävä, että edes jotenkin siedettävää olisi olla. Yksi ongelma on ollut pyykinpesukone - ai että ne osaa olla kolhoja! Pidemmän aikaa olen sille jotakin yrittänyt tehdä ja jonkilaista ratkaisua koettanut keksiä.

Noh, tänään sitten iski se inspiraatio (tai sanotaan, että se iski jo yöllä). Raakalaudasta, mitä jäi yli yläkerran remontista, tein yksinkertaisen tason pesukoneen päälle. Maalasin sen valkoiseksi ja ompelin siihen vanhasta lakanakankaasta verhon. Verhon kiinnitin kahdella pienellä koukulla ja juuttinarulla tasoon kiinni. Silitin vielä siirtokuvana hauskan vanhan saippuakuvan verhoon koristeeksi. 

Tällä ratkaisulla nyt sitten mennään! Jos alkaa tympimään niin ei ainakaan hinnalla ole pilattu, kun materiaalit olivat suurimmaksi osaksi kierrätyskamaa. Väliaikaratkaisuksi ihan kiva :) Heti tulikin pikkusen parempi mieli astella kylppäriin - näinkin pienellä muutoksella! 

Terkuin,

s
Tässähän tämä ennen..huoh, kamalan kuluneet laatatkin.. 

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)