Pikku pussukka


Keittiöni sai vihdoin ja viimein uuden pöytäliinan tuossa vähän aikaa sitten. Aika pitkään sitä odottelinkin ja odotus palkittiin - aivan ihana liinahan se on! Pieni pätkä jäi ylimääräistä kangasta ja käyttöähän sille piti keksiä.

Vanha meikkipussukkani oli jo aikansa elänyt, ratkeili ja repeili eikä meinannut enää pysyä kasassa. Uusi meikkipussukka oli vähän jo hakusessa ja tästä ylijäämä kankaasta sainkin siihen idean. Revin tuon vanhan pussukan kankaan (sen vähän, mikä enää pysyi kiinni) irti tuosta kehyksestään ja tein sen mukaan uuden kaavan. Tein uudesta pussukasta vähän isomman, kun vanha oli aika nafti. Löysin kätköistä pätkän pitsiä, jonka ompelin ylälaitaan koristamaan ja nappasin pienen napin vielä loppusilaukseksi pussukkaan kiinni. 

 Ihka ensimmäiseksi tekeleeksi mielestäni varsin onnistunut ja söpö pikku pussukka! Kehysten kanssa meinasi kyllä tulla ongelmia, ei ihan niin näppärästi mennytkään mitä kuvittelin..Vaan valmista tuli! Vanhan pussukkani olin joskus aikoinani kirpparilta ostanut, joten kierrätystä tässä tuli nyt kerrakseen :)   

Hyvää alkanutta viikkoa!

S

P.S Tuo pöytäliina löytyi ihanasta pikku putiikista nimeltä Kauppa21

                             

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)