Miljoonalaatikko

Lapsena vanhassa tuvassa oli sellainen pieni, puinen laatikko, joka oli täynnä aarteita. Siis lähinnä täynnä nappeja, pieniä muttereita, vanhat silmälasit, lappusia ym. Mutta sitä oli kiva käydä tutkiskelemassa. Laatikko on edelleen tallessa (oliskohan ollut isäni tekemä joskus nuorena?), mutta sisältö on vain vaihtunut.

Jokainenhan varmasti tietää nuo aarteet, joita lojuu takintaskussa tai kassin pohjalla ja ne huolettomasti heitetään jonnekin talteen? Irtonaisia nappeja ja nauloja, mitä milloinkin ja ne lojuu laatikoiden pohjalla - tavallaan turhia, muttei koskaan tule viskattua pois. Jokin paikkahan niillä olisi hyvä olla.

Joulusta olin säästänyt yhden tyhjän suklaarasian "jotain inspiraatiota" varten ja tässä eräänä iltana päätin verhoilla tuon laatikon. Päälystin rasian ensin valkealla paperilla, ettei pohjaväri paistaisi läpi. Sen jälkeen päälystin koko laatikon sisältä ja ulkoa vanhalla verhokankaalla. Kankaan kiinnitin pelkästään tapettiliisterillä ja erittäin hyvin tarttuikin kiinni! Sivuhuomautuksena todettakoon, että olin jättänyt kannen kiinni yön yli kuivumista varten ja aamulla haju oli melkoinen..Eihän se ollut sisältä kuivunut ja sellainen märkä liisterin, paperin ja kankaan haju oli suhteellisen yököttävä.. Kiinnitysmekanismin tein napista ja juuttinarusta. Kannen päälle löysin vielä Flickr:stä aika hauskan kuvan, jonka liisteröin koristamaan laatikkoa. Tässäpä Miljoonalaatikko valmiina aarteitaan varten :)

Hyvää alkanutta uutta vuotta, 

S
You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)