Pikkupöydän uusi ilme


Jonkin aikaa kaupittelin tuota tummaa pikkupöytää, kun ei oikein väriltään istunut mihinkään. Olihan tuossa pientä kyllästymistäkin ilmassa ja olisi jo joutanut kiertoon. Vaan edelleen se nakotti paikallaan "riesana". Tässä viikolla sitten tapahtui totaalikyllästyminen. Nappasin pensselin ja maalipurkin käteen ja päätin tehdä pienen kokeilun -  meni vaikka suohon koko yritys, mutta sekin parempi! 

Pöytä sai ensialkuun perusteellisen pesun kristallisoodalla ja sen jälkeen maalasin sen kauttaaltaan valkealla maalilla. Kolme kerrosta sai maalia sutia, kun tumma meinasi väkisin puskea läpi. Maalin kuivuttua hioin pöydänpintaa sieltä täältä kuluneeksi hiekkapaperilla. 

Sitten se viimeinen silaus! Jokin vinkeä juttu piti pöytään saada. Olin aikaisemmin suunnitellut tarraa tai tekstiä maalaamalla, mutta päätin kokeilla vähän toisenlaista tapaa. Löysin nimittäin hauskan vanhan kuvan Graphicsfairy:n sivuilta ja  ihastuin siihen. Kuvan tulostin normaalille valkealle paperille ja sitten vain liisteröin sen pöydän pinnalle. Vähän jännitti kestääkö muste liisteröintiä vai leviääkö pitkin paperia, mutta hyvin kesti vaikka pensselöin ihan kunnolla liisteriä kuvan päällekin. Saa nyt nähdä mitenkä kestää käytössä :) 
Sen verran kiva pöydästä tuli, etten sitä enää raaski myydä! Ei enää nakota tyhjänpanttina vaan löysi paikkansa uudesta välieteisestä :)

Terkuin, 

S

Kuva pöydästä ennen maalaustaYou May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)