Olohuoneen muodonmuutos


Onkin ollut aikaisemmin puhetta olohuoneestamme, joka koki tuossa kevään aikana aika suurenkin muodonmuutoksen. Tämä remonttihan sai alkunsa keittiön komerosta, joka tilanpuutteen vuoksi purettiin pois. Komeron ovi sijaitsi toisessa kammarissa, joten remontti laajeni sinne, koska oven paikka piti lyödä umpeen. Ensin meinattiin vain tapetoida huone uudestaan ja joskus tulevaisuudessa tehdä isompia muutoksia. Noh, nälkähän kasvoi syödessä ja remontti kasvoi ja kasvoi :)

Samassa rytäkässä sitten purettiin väliseinä, tapetoitiin uudestaa uusi yhtenäinen tila, palkitettiin väliseinän paikka, hiottiin/ maalattiin lattiat ja laitettiin puolipaneli! Mentiin vielä hyvin hyvin pienellä budjetilla ja itse tehtiin kaikki muu, paitsi timpuri kävi tekemässä väliseinän poiston. Listat sahattiin ja maalattiin itse koristepanelista, jota saatiin isältäni. 

Työssä käynnin ohella remontti tuli tehtyä ja useamman viikon jälkeen, yläkerrassa asuneina, oli mahtava tunne päästä uuteen olohuoneeseen! Remonttihan piti vielä suorittaa ns. kahdessa osassa - ensin toinen puoli valmiiksi, sitten siirettiin kaikki tavarat sinne ja toisen puolen kimppuun! Koko hässäkkä kun oli valmis, todettiin yhdessä, ettei yhtään ainutta remonttia tehdä enää tänä vuonna. Noh, siinä ei pitkin mennyt, kun oltiinkin jo välieteisen kimpussa :) 

Hyvää ja rauhallista viikonlopun alkua!

S
You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)