Kurkistus eteiseenPieni kurkistus tähän välitila/eteiseen, jonka remontin tuossa joku aika sitten aloitimme. Melko lailla uskaltaisin sanoa sen olevan nyt valmis - tosin pieniä sipistyksiä se vielä vaatii :) Ennen kuvia pääsee kurkkimaan täältä.

Budjetti oli olematon, olisiko mennyt karkeasti 50e maaleihin ja hyllyn kannattimeen. Eli ihan kierrätysasenteella mentiin. Vanhat panelit jätettiin seiniin, kerta olivat ihan hyvässä kunnossa. Maalattiin vaan valkoisella. Lattia maalattiin kanssa samalla maalilla, kuin keittiö ja olohuonekin. Sen verran oli jäänyt yli maalia, että riitti. Hormille emme tehneet vielä mitään, mutta sekin ehkä joku päivä saa uuden pinnan.

Koska vanha ei-kovin-käyttäjäystävällinen komero purettiin pois, säilytystilaa varten teimme hyllyn katonrajaan. Siellä on ihan näppärä säilyttää tavaraa, jota ei aivan joka hetki tarvitse. Taitaa olla lähinnä kuulosuojaimia, työkaluja ym. Ja ne virkatut korit? Noh, niinhän siinä kävi, että ne löysivät paikkansa varsinaisesta eteisestä, lapasien ja pipojen säilytyskoreina. Siellä olevat korit taasen siirtyivät tänne.

Yhden komeron purku toi yllättävän lisätilan tunnun ja tämäkin kapea ja pimeähkö tila valostui kummasti! Uusi valaisin on nyt kuumeisesti hakusessa..ei oikein nappaa tuo talokauppojen mukana tullut hirvitys..Uskaltaisin sanoa, että pienelläkin budjetilla saa ihan mukavan lopputuloksen :)


Terkuin, 

S
Tämä pieni kolo olkoon joulutonttujen pesä,
 ainakin hetken aikaa

You May Also Like

5 kommenttia

 1. Iki-ihana keinuhevonen vilahtaa tuolla sinun kuvissa. Oih!

  Minulla on sinulle jotain blogissani :)
  kulma47.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. ... ääh, siis puuhevonen piti kirjoittaa. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! Piti ihan kuvat käydä läpi, vilahtiko se keinuhevonenkin kuvissa :) Sellainen majailee nimittäin olkkarissa. Tuo puinen heppa on ties miten monta vuotta vanha - on pieni muistikuva, että olen sen Tiimarista joskus ostanut. Täytyneekin piipahtaa kulmilla :)

  VastaaPoista
 4. On muuten kaunista! Sulta luonnistuu nää sisustushommat edelleen! ;) Samaan malliin vaan Sirpa! Joskus kun pääsis itekii tämmösen projektin kimppuun! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sini! Mie en malta olla tekemättä, pakko kohta varsin laajentaa, että saa kaikki kivat ideat toteutettua :)

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)