Korttiaskartelua

Niin se vain vierähti loppuviikko paikallisilla Joulumessuilla. Olin lupautunut tuttavilleni mennä sinne myymään heidän puolestaan ja voi, kyllä huisketta riitti! Messut eivät olleet kuin paripäiväiset, mutta olisin silti toivonut enemmän "joulufiilistä" messuille..Oikein sellaista kunnon markkinahumua ja jouluista pukeutumista :)

Messuista selvinneenä, huomasin tuon joulukorttien viimeisen lähetyspäivän_jälleen kerran_lähestyvän liian rivakkaan! Onneksi ei aivan tyhjästä tarvinnut kortteja alkaa askartelemaan vaan olin varautunut tähän viimehetken paniikkiin jo aikaisemmin leikkaamalla pohjat ja muut osat valmiiksi. 

Eilinen ilta menikin kortteja liimaillessa ja rusetteja väkertäessä :)Pohjana käytin ihan vain tavallista aaltopahvia, johon ruskeasta pakkauspaperista liimasin taustan muille koristeille. Vanhoista kirjansivuista leikkasin siivuja ja rypytin ne ympyröiksi - olivat vain aika herkkiä repeämään reunoistaan..Lopuksi laitoin pienet enkelitarrat (jotka piti kyllä liimata liimalla, kun eivät muuten kestäneet) ja rusetit koristeiksi. Tämän joulun kortit ovatkin tällaisia romanttisen rustiikkisia kierrätyskortteja :)

Leppoisaa alkanutta viikkoa!

SYou May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)