Kaiuttimia ja olohuonetta


Tässä muutama kuva olohuoseestamme toisesta suunnasta. Ei juurikaan tule täältä kuvia napsittua, johtuen televisiosta - kaikessa ihanuudessaan elokuvia katseltaessa - ne ne vasta osaa olla silmiin pistäviä, isoja, rumia ja tönkköjä..samoin nuo katossa roikkuvat kaiuttimet! Vaan en valita, kyllähän se on elokuvia mukavampi katsella ja kuunnella :) Vaikkakin kerran ehdotin kaiuttimien maalausta ja pitsillä verhoilua - noh, naurun saattelemana vastaus oli: ei. 

Pieni patenttiratkaisu oli laittaa kaiuttimet katonrajaan roikkumaan, kun ei oikein muuallekaan saanut. Jos joku ihmettelee, ettei tuota komeron yläosaa saa nyt auki, niin kaiutin roikkuu vain koukun varassa - siitä se on helppo napsaista pois. Jos joskus tarvitsee, säilössä kun on sellaista "turhaa". Muutenhan komero on siivouskomero, joten tuolikin saa olla hyvin paikoillaan. Pienet tilat, jännät ratkaisut! :)

Terkuin,

S
You May Also Like

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia ja tunnelmia täällä blogissasi!! Täytyypä tulla useamminkin :) Itse vasta aloitin bloggailun ja aika hyvinhän touhu imaisee mukaan. Minulla on kyllä vielä paaaaaljon opittavaa,kun näitä sinun kuviasi katsoo..

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! :) Kuvat ovat ihan harrastepohjalta, kamera ei tosiaan ole mikään huippu - ihan perus digi. Jos vain olisi ylimääräistä niin kamera menisi uusiin! Mukavia bloggailuhetkiä, kyllä tää koukuttaa :)

    VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)