Adventti


Tämä aamu oli tässä pirtissä odotettu! Pikkuneiti sai avata ensimmäisen luukun joulukalenterista - ei olisi millään malttanut odottaa aamuun. Noh, niinhän siinä kävi, että suklaakalenteri sai omanpaikan pussukoiden seurana (hö, miks täältä ei tullu suklaata?), taitaa se olla vaan noiden pikkuisten mieleen :)

Omaan joulunodotukseen tein adventtia varten (taas, näitä vaan riittää!) lasipurnukoista tuikkuastiat. Varastossa on ollut jemmassa noita tarranumeroita ja ne pääsivät koristamaan purnukoiden kylkiä. Tyssin kanssa olimme jo aikaisemmin maalanneet käpyjä valkoisiksi ja niitä laitoin sitten koristeeksi purkin pohjalle. Juuttinarusta ja napista tein vielä pienet rusetit. Tuikkuja en uskaltanut laittaa suoraan käpyjen (eikä ne olisi kestäneetkään) päälle palamaan vaan rautalangasta vääntelin ja kääntelin niille alustan. Ja sai kyllä käännellä..  

Kynttilöitä onkin tullut poltettua jo aika tavalla, varsinkin kun eilen meni vielä sähköt poikki koko illaksi! Mutta eihän se haitannut, nautimme hellalla lämmitetystä kuumasta glögistä kynttilän valossa :)

Rauhallista joulun odotusta kaikille lukijoille!

S


You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)