Sarvipäitä

Nämä kultaisen ruskeat tyynynpääliset ovat olleet kasassa pois/myydään/annetaan, kun eivät ole oikeen natsanneet mihinkään pitkiin aikoihin. Viikonloppuna sitten päätin toteuttaa erään ideani ja ajattelin käyttää näitä "joutavia" tyynynpäälisiä siinä - ei niin harmita, jos toteutus ei sitten onnistuisikaan.. 

Sisustuksessa on näkynyt jo jonkin aikaa peuraa, poroa ja muita sarvipäisiä aiheita, joihin olen vaivihkaa ihastunut! Sellaisia talvisia ja jouluisia aiheitahan ne taitavat olla :) Etsin netistä kivan sarvipään (taisi olla peura) kuvan ja muokkasin sitä vähän kuluneen oloiseksi. Lisäsin vielä vähän tekstiä ja tulostin sen siirtokuvapaperille. Silitin kuvat valkealle lakanakankaalle, pikkuisen rispaannutin reunoja ja ompelin ne noihin tyynynpäälisiin. 

Täytynee sanoa, että aikasta kivathan noista tuli ja luultavasti tällä pienellä tuunauksella nämä tyynyt saavat jatkoaikaa tässä huushollissa :) Tyynyt saivat vielä kaveriksi ennestään kultaiset peurakoristeet, jotka maalasin uudestaan valkoisiksi.

Hyvää alkanutta viikkoa,

S

Ps. alimman kuvan porot ovatkin äitini porotarhasta, siellähän sitä on noihin sarvipäihin ihastunut! 
You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)