Keittiö on kodin <3


Keittiömme on kiva. En sano, että se on täydellinen, mutta se on remontoitu juuri hetki ennen, kuin ostimme tämän talon. Muutamia juttuja tekisi mieleni vaihtaa - sen suurempaa remonttia ei oikeastaan raaski tehdä..Kaapisto on ihan ok, vaan ne kaappien yläosat saisivat kyllä kyytiä, jos joku päivä siitä innostun! Samoin pöytätasojen ja kaapistojen välitila on "tämän kyllä vaihdan"- listallani. Ja jos joku ihana ihminen vielä maalaisi nuo tummat ikkunankarmit ym valkoisiksi, niin olisin ikionnellinen!

Pikkuinenhan se on ja vanha kylmäkaappi saikin heti muutonjälkeen kyytiä. Tumma auringonpolttama lankkulattiakin sai tilalle uuden maalipinnan ja on nyt ihana heleän harmaa :) Keittiö valostui kummasti maalaamisen ansiosta. 

Tässä pari kuvaa keittiöstämme. Tuo puuhella/leivinuuni on oikeastaan jokapäiväisessä käytössä heti syksyn tullen (kun on ainut lämmönlähde keittiössä ja ruokakin tulee siinä lähes aina tehtyä) ja sen on näköinenkin. Sekin kaipaisi vähän uutta pintaa ja laattaa ja... :) Mutta nyt mentävä ulos, aurinko paistaa ja pakkasta on reippaat -10 astetta! Ihana keli!

TerkuinTuolla taustalla pilkottaa
vielä työnalla oleva vanha ovi!You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)